SÜRDÜRDÜKLERİNİ BELİRTTİ

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Hasköy Mahallesi ile Teknepınar Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan Hasköy-Teknepınar Bulvar Yolu yapım çalışmasını sürdürdüklerini belirtti.

'CANİK'İMZDE MESAFELERİ KISITLIYORUZ'

Canik’in ulaşım ağının Hasköy-Teknepınar Bulvar Yolu ile daha da güçlendireceklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizde mesafeleri kısaltıyor, güvenli ve konforlu yolları hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz” dedi. 

CANİK'E BİR BULVAR YOLU DAHA

Hasköy-Teknepınar Bulvar Yolu’nun 25 metre genişliğinde olacağına işaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizde yol açma çalışmalarına devam ediyor, ulaşım ağımızı yeni yollarla güçlendiriyoruz. Hasköy-Teknepınar Bulvar Yolu yapım çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz. Hasköy-Teknepınar Bulvar Yolu ile hemşehrilerimize konforlu ve güvenli bir ulaşım imkânı sunacak, ulaşım süresini ise daha kısa bir hale getireceğiz” diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Muhabir: Nejla Kaya