Başkan Hasan Togar, Sürücülere Yardım Etti Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yoğun kar nedeniyle yolda kalan araç sürücülerine yardım etti

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede etkisini artıran kar yağışı nedeniyle teyakkuzda olan ekiplerin çalışmalarını incelediği sırada yolda kalan araç sürücülerine yardım etti.

VATANDAŞLARI UYARDI Yoğun kar yağışı altında tolda kalan araçları vatandaşlarla birlikte iten Togar'ın görüntüleri sosyal medyada gündem olurken, sosyal medyadan yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi:

"İlçe merkezimizden iki kilometre uzaklıktaki kırsal mahallelerimizde yaklaşık bir metrenin üzerine çıkan kar kalınlığı ve kar yağışının aralıksız devam etmesi nedeniyle ekiplerimizin ana arter yollarını açmasına rağmen kar yağışının aralıksız devam etmesi dolayısıyla ulaşımda muhtemel aksamalar meydana gelebilmektedir. Vatandaşlarımızın zorunlu haller dışında evlerinden çıkmamasını ve araçlarla trafikte bulunmamalarını can ve mal güvenliğinin yanında ulaşımda aksamalara neden olmaması için gerekli önlemleri almasını önemle hatırlatıyoruz. Biz tüm ekiplerimizle 7/24 sahadayız."