Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Büyükşehir Belediyesi'nin imar uygulamaları ile yeşil alanları ticaret ve konut alanına çevirmesine, "Parkı, inşaat alanına çevirip satmakta belediyeci aklı yok. Doğru bir davranış değil" dedi.

MAHKEME TEDBİR KARARI ALDI

Deveci, Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada, "Kentin başka yerlerine kaynak aktarırken, Atakum'da parkı inşaat alanına çevirip satmakta belediyeci aklı yok. Doğru bir davranış değil. Balaç'ta bulunan 19 bin dönümlük park alanının inşaat alanına çevrilmesi ile ilgili İdare Mahkemesi tedbir kararı aldı" diye konuştu.

RAHATSIZ EDİYOR

Atakum ilçesinde bulunan değerli yer ve park alanlarının, imar plan değişiklikleri ile konut-ticaret alanına dönüştürülmesini eleştiren Deveci, şöyle konuştu:

"Ben seçildiğimiz ilk günden bu yana dialogdan yanayım. Kenti birlikte yönetelim dedim. Seyir Tesisi kamu hizmet alanıydı. Bir kamu binası icra marifetiyle ilk kez satıldı. Bu kimseye yarar getirmedi. Ne sattıranın, ne de alanın işine yaramadı. Ben kamu görevlisiyim şuan halka hizmet etmemiz gerekir. Büyükşehir'in bu uygulamaları beni rahatsız ediyor."

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.