Deveci Ailesi Miniklerle Buluştu Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ile eşi Av. Gülay Deveci, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde miniklerle bir araya geldi

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ile eşi Av. Gülay Deveci, hazırlıkların sürdüğü Doğa Bilimleri Köyü'nde 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla minikleri ağırladı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER Atakum Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü ve Doğa Çocukları Akademisi Derneği iş birliğiyle hazırlanan ve çalışmaların sürdüğü Doğa Bilimleri Köyü'nde minikler atölye çalışmaları gerçekleştirerek, gönüllerince eğlendi.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER Atakum Belediye Başkanı; Av. Cemil Deveci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Etüt Proje Müdürlüğümüz ve Doğa Çocukları Akademisi Derneği iş birliğiyle hazırlanan, çocukların bilişsel gelişimine katkı sunmayı hedefleyen Doğa Bilimleri Köyü projemizde hazırlıklarımız sürüyor. Çocuklarımız 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde atölye çalışmaları gerçekleştirdi. Biz de eşim Gülay Deveci, belediye yetkilerimiz ve Büyükoyumca Mahalle Muhtarımız Fatma Yiğit ile birlikte çalışmaları inceledik, miniklerimizle vakit geçirdik. Büyükoyumca mahallemizde yer alan eski bir köy okulunu hayata döndürdüğümüz Doğa Bilimleri Köyü’nde çocuklarımız, ders dışı zamanlarını doğayla baş başa spor, sanat, fen ve felsefe eğitimleriyle geçirecek" ifadelerini kullandı.

S. Gökhan UÇAROĞLU