Başkan Ali Kılıç, 'Terme Desteğe Hazır' Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç, kadınların üreterek ekonomiye katkı verip örnek olduğunu belirterek desteğe hazır olduklarını söyledi

Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç, Terme Halk Eğitim Merkezi'ndeki kadınları makamında ağırladı. Kılıç, "Aile bütçelerine destek ve örnek olan kadınlarımıza her zaman destek vermeye hazırız" dedi.

SORUNLARI DİNLEDİ Terme Halk Eğitim Merkezi'ne bağlı kurslarda eğitim alan kadınlar, Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Kadınların sorun istek ve önerilerini dinleyen Başkan Kılıç, destek mesajı verdi.

ÖRNEK OLUYORLAR " Bereketli elleriyle dokundukları her yeri güzelleştiren Terme’mizin üreten kadınlarını belediyemizde ağırladık" diyen Başkan Kılıç, "Terme Halk Eğitim Merkezimizin öncülüğünde Altın ve gümüş hasır takımları işleyerek aile bütçelerine destek ve örnek olan kadınlarımıza her zaman destek vermeye hazırız Kurs hocamız Rabia Helvacı ve kursiyerleri Emine Gürler ile Emine Çayan’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Pakize KABAK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.