Türkiye’nin kaynak telleri sektöründe faaliyet gösteren Baş Kaynak San. ve Ticaret  A.Ş. ile çelik hasır sektöründe çalışmalar yürüten  Başoğlu Çelik Hasır Ltd. Şti firmalarının Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Baş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Baş ile İcra Kurulu Başkanı Yunus Baş, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası yeni hizmet binalarının açılışına katıldı ve hem yeni hizmet binalarını hem de Anadolu’da ilk kez tanıtıma çıkan yerli ve milli otomobil TOGG’u çok beğendiklerini dile getirdi. 

GÖRKEMLİ AÇILIŞA KATILDILAR 

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Samsun Ticaret Borsası’nın ortak hizmet binasının açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla yapıldı. Binanın açılışı ayrıca, ilklere de şahitlik yaptı. Açılışta Türkiye’nin milli aracı TOGG, İstanbul ve Ankara'nın ardından Anadolu’da ilk kez Samsunlularla buluştu. Türkiye’nin kaynak telleri sektöründe faaliyet gösteren Baş Kaynak San. ve Ticaret  A.Ş. ile çelik hasır sektöründe çalışmalar yürüten  Başoğlu Çelik Hasır Ltd. Şti firmalarının Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Baş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Baş ile İcra Kurulu Başkanı Yunus Baş, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası yeni hizmet binalarının açılışına katılım sağladı. 

"TOGG'DA BAŞKAYNAK TELLERİNİN DE KULLANILMASINI ARZU EDİYORUZ"

Hem açılış hem de TOGG ile ilgili açıklama yapan Baş Kaynak San. ve Ticaret  A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Baş,  "Samsun Ticaret ve Sanayi Odası  ile Samsun Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını, yapımında emeği geçen başta 
Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır'a, büyükşehir belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, inşaatında çalışan mimarımız Numan Kama’ya ve tüm emekçilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu güzel ve modern binada Samsun ticareti ,üretimi ve ihracatı en güzel şekilde artarak uzun yıllar hizmet vermeye devam eder.  '19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nın arifesinde  yeni hizmet binamızın açılışına gelerek bizleri onurlandıran, yerli ve milli otomobilimiz olan TOGG’ u ilk defa Anadolu’da tanıtma fırsatı veren TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’na nazik jesti için teşekkür ediyoruz. TOGG’u ilk tanıtıldığı günden bu yana çok beğendik.  TOGG'un üretilmesi Türkiye’ye büyük katkıları olacaktır. TOGG'un istihdam, yedek parça üretimi ve teknolojik alt yapı açısından ülkemize ciddi anlamda katkılar yapacağına inanıyorum. Biz de Türkiye’de ilk 5 te olduğumuz kaynak teli sektöründe faaliyet göstererek TOGG'un yapımında Samsun’da üretilen Başkaynak tellerinin de kullanılmasını arzu ediyoruz. İnşallah bunu da başaracağız ve yerli otomobilimizin kaynakları Başkaynak’la yapılacak. Her ne kadar TOGG, Samsun’da üretilmese de kullanılacak parça ve ekipmanlarının Samsun'da faaliyet gösteren firmalarımızla beraber katkı sağlayacağını ümit ediyorum" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.