Samsun İlkadım'da adrese baskın! Gözaltına alındı Samsun İlkadım'da adrese baskın! Gözaltına alındı

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, vatandaşlarla başlattıkları halk hareketinin güçlü destekle sonuçlanacağına inandığını söyledi.

"HASRET GİDERİYORUZ"

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, seçim çalışmaları çerçevesinde Sungurlu, Gazi ve Kumarlı mahallelerinde miting yaptı. 7'den 70'e yüzlerce vatandaşın coşkuyla karşıladığı Dündar, "Sizin çocuğunuz, buralarda sizlerle birlikte güzel çalışmalara imza atmış eski belediye başkanınız olarak sizlerin huzuruna çıkıyor ve sizlerle hasret gideriyoruz" dedi.

"GEREKEN DERS VERİLECEK "

31 Mart'tan sonra vatandaşlardan aldığı yetkiyle Çarşamba'nın önünde yepyeni bir dönem açılacağını kaydeden Dündar şunları söyledi: "Bu sefer Bağımsız Belediye Başkanı Hüseyin Dündar olarak başlayacağız. Çarşamba’nın 143 mahallesinde, Çarşamba’nın her yerinde bizi bağrına basan Çarşambalı hemşerilerimiz ile birlikte başlattığımız bu hareket, 5 yıl aradan sonra 107 bin seçmenin güçlü desteğiyle başarıyla sonuçlanacak. Çarşamba bir taraftan yine eser hizmet belediyeciliğinin önünü açarken, bir taraftan da milletin gerçeklerinden uzaklaşmış, millete hizmetten uzaklaşmış, milletin taleplerinden uzaklaşmış siyasete 31 Mart'ta gerekli cevabı ve gerekli dersi verecek. Buna inanıyoruz. Bunun için yollardayız. 31 Mart'tan sonra sizlerden aldığı yetki ile bağımsız belediye başkanı olacak olan Hüseyin Dündar, yolu ve alt yapı çalışmalarını çok iyi bilir. Hüseyin Dündar belediyecilik demek, Hüseyin Dündar belediyenin ustası demek, uzmanı demek.”

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.