Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, seçim çalışmalarını vatandaşların yoğun ilgisiyle yürüttüğünü belirterek, "Programlarımızda gideceğimiz yere vatandaşlarımızla hep birlikte gidiyoruz. Biz Çarşamba'yı seviyoruz. Çarşamba'da bizi seviyor." dedi.

Samsun'da o zanlıyı narkotik yakaladı Samsun'da o zanlıyı narkotik yakaladı

PAZAR YERİNE ZİYARET

Bağımsız aday olan Dündar, Çarşamba'da yerel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Batı Yaka Pazar yeri ziyaretinde Kanal S mikrofonlarına değerlendirmelerde bulunan Dündar, "Hem pazarcı esnafımızla hem de halkımızla buluşuyoruz, kucaklaşıyoruz. Onların desteklerini, sevgilerini, alakalarını görüyoruz. Ben 8 Şubat'ta müracaatımı yaptım. Benim bağımsız belediye başkanlığı adaylığımı açıklamamdan itibaren çok güzel bir alaka var" diye konuştu.

"SEFERBER OLUYORLAR"

15 yıl boyunca Çarşamba Belediye Başkanlığı yaptığını ve ilçeye hizmet ettiğini dile getiren Dündar, "53 yaşındayım. Benim 15 yılım Çarşamba'da belediyecilikle geçti. Bu alakayı görünce Hüseyin Dündar olarak çok güzel anılar bırakmışım diyorum. Boşa geçmemiş diye seviniyorum. Ama bunun nereden kaynaklandığını biliyorum. İnsanımıza hizmet etmekle, geçtiğimiz 3 dönem boyunca çalışmanın sonucu bu. Bu dönem katıldığımız yerel seçim bizim açımızdan çok farklı geçiyor. Bunun mutluluğu içerisindeyiz. Bütün Çarşamba ile biz adeta bir ve bütün olduk. Bir gün önce programımı paylaşıyorum. Bütün Çarşamba o paylaşımımızla adeta seferber oluyor. Gideceğimiz yere hep birlikte gidiyoruz. Biz Çarşamba'yı seviyoruz. Çarşamba'da bizi seviyor" ifadelerine yer verdi.

"ÇARŞAMBA'DA YARIM KALAN PROJELER TAMAMLANACAK"

Yarım  kalan projeleri tamamlayacaklarının sözünü veren Dündar, şunları söyledi: "Biz eserlerimizle, icraatlarımızla konuşuyoruz. Kentsel dönüşümümüz vardı. Halbuki bu çalışmanın aşamaları tamamlanmıştı inşaata başlanmıştı. Biz bunların hepsini Çarşamba Belediyesi olarak, öz kaynaklarımızla halletmiştik ve inşaatlara başlamıştık. Bizden sonra bu kentsel dönüşüm çalışması devam ettirilmedi. Kentsel dönüşüm çalışmalarını yeniden başlatacağız. Vatandaşımız bizden bunu bekliyor. Kampüs çalışmalarımız yarım duruyor. Onları yapmaya devam edeceğiz. Pazar yerlerimizi yeniden ele alıp, bakımlarını yapacağız. Pazarcımızı ve vatandaşımızın ihtiyacına cevap verecek şekilde, yeniden bütün Çarşamba'yı ele alıp düzenleyeceğiz. Yollarımızı yapacağız. Girilmemiş sokakları, bırakılmış caddelerimizi yeniden yapacağız. Çarşamba'nın merkezindeki hem doğu yakada hem batı yakadaki merkezdeki işyerlerinin yoğun olduğu caddelerimizi yeni bir konseptle düzenleyeceğiz. Bizi bekleyen çok iş var. Bizi Çarşamba arzuyla bekliyor. Bizde 31 Mart'ı bekliyoruz. Güzel günler olacak inşallah. Çalışacağız."

SEÇMENE ÇAĞRIDA BULUNDU

Seçmene seslenen Dündar oy verirken dikkat edilmesi gerekenleri de hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu seçimler bağımsız adaylık meselesinde bir özellik arz ediyor. Sandığa gittiğinde vatandaşlarımız, oy pusulası kendilerine verildiğinde partilerin isimleri, logoları geçtikten sonra, benim ismim yazılı olacak. Partilerden sonra bağımsız belediye başkanı Hüseyin Dündar'ın ismi yazılı olacak. Vatandaşlarımız oy verme işlemi sırasında Hüseyin Dündar'ı bulmadan ve 'Evet' mührü basmadan bu görevlerini tamamlamadıklarını, ancak, bastıklarında bu görevlerini, desteklerini tamamlamış olacaklar."

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.