Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, başkanlık yaptığı 3 dönemde ilçeyi birçok eserle buluşturduğunu belirterek, "Allah’ın izniyle, 31 Mart’tan sonra yeniden kolları sıvıyoruz ve yeniden çalışmaya başlıyoruz" dedi. 

Samsun'da 19 Mayıs etkinlikleri 2024: İşte saat saat Samsun'da 19 Mayıs etkinlikleri Samsun'da 19 Mayıs etkinlikleri 2024: İşte saat saat Samsun'da 19 Mayıs etkinlikleri

  "TEKRAR GELİYORUZ"

Hüseyin Dündar, Ali Fuat Başgil Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Teravih Namazını Ali Fuat Başgil Mahallesi’nde ki camide kıldıktan sonra kendisini karşılayan yoğun kalabalığa hitap eden Dündar, seçime sayılı günler kaldığını belirterek, şunları söyledi: "Allah’ın izniyle, 31 Mart’tan sonra yeniden kolları sıvıyoruz ve yeniden çalışmaya başlıyoruz. Bu akşam buraya bunu ilan etmek üzere geldik. Bakınız; 2019 yılında bıraktığımız Ali Fuat Başgil Mahallemiz ne hale gelmiş? Ali Fuat Başgil, Umut, Üçköprü mahallelerimizi yeniden doğru belediyecilik çalışmalarıyla, hizmetle buluşturmak üzere tekrar geliyoruz. Burada bizim hizmetlerimiz var. İçinde bulunduğumuz bu pazaryeri bizim eserlerimizden birisi. Ali Fuat Başgil Mahallemizin altyapı çalışmaları, parke yolla tanışması, çocuk oyun alanları, spor tesisleri, okullara yeni derslik ilaveleri gibi birçok hizmetlerimiz, sizin eski belediye başkanınız, sizinle dostluklar kurmuş, Hüseyin Dündar’ın eseridir. Bu akşam bir vefa örneği göstererek, güvenin ve itimat sonucu burada bir araya geldiniz. Sizin eski belediye başkanınız olarak yeni dönemde yeni eserler ve yeni hizmetler kazandıracağız inşallah.”

"ÇARŞAMBA HİZMETE SUSADI"

Çarşamba'nın hizmete susadığını kaydeden dündar sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaklaşık 50 gündür sahalardayız. 50 gündür Çarşambamızın 143 mahallesi, hizmete susamış ve belediye başkanı Hüseyin Dündar’ı bekliyor. Çarşamba’nın 143 mahallesi 5 yılı boşa geçirdi. Eski Belediye Başkanınız Hüseyin Dündar’ın projeleri doğru düzgün takip edilemedi. Planlı, programlı, hesaplı, kitaplı işler yapılamadı maalesef. Siz beni çok iyi biliyorsunuz. Bu iş parti meselesi, bağımsız aday meselesi değildir. Çarşamba Belediyesi’nin başına, çalışkan, dürüst, düzgün ve gayretli bir belediye başkanını getirme meselesidir. Çarşamba buna inanıyor. 31 Mart’ta bunun kararını vereceğiz.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.