MAHALLELİLERLE BULUŞTU

Gündüz stadyum caddesi esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, akşam ise Acıklı, Arım köseli, Karaağaç, Dalbahçe, Uzunlu ve Helvacalı Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

DÜNDAR: "YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIR"

Esnaf ziyaretlerinde ve gittiği mahalleler de her yaştan vatandaşın ilgisi ve sevgi gösterisi ile karşılanan Dündar, Çarşamba Belediye Başkanlığı yaptığı 15 yıllık dönemde Çarşamba’yı değiştiren hizmet ve projelerini anlatarak, "Yaptık, yine yaparız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diyerek 31 Martta destek istedi.

"BİZ YAPTIK, BİR DAHA YAPARIZ"

‘Geçmiş 15 yıllık Belediye Başkanlığı dönemimizde Çarşamba’mızda birçok projeleri hayata geçirdik. Birçok hizmeti yaptık ve bitirdik. 31 Mart sonrası hizmetlerimize yenilerini eklemeye ve Çarşamba’yı değiştirmeye devam edeceğiz’ diyerek konuşan Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar; “ Geçmiş 3 dönemde başkanlığı nasıl yaptığımızı, Çarşamba’ya neler kazandırdığımızı nasıl çalıştığımızı sizler biliyorsunuz. Şimdi bugünlerde bağımsız başkan seçerseniz hizmet alamazsınız gibi seçmeni yanıltıcı bir söylem var. 15 yıllık Başkanlığımız süresince hizmetlerimizi Çarşamba’nın kaynak ve imkanları ile yapmıştık. Bu seferde öyle yapacağız. Kaynakları doğru planlayarak sizlerin hizmetine sunacağız. Biz yaptık, bir daha yaparız. Rahat olun. Bize inanın. 15 yıl çarşambaya hizmet etmiş Belediye Başkanıyım. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” dedi.

"HANGİ PARTİYE OY VERİRSE VERSİN TÜM VATANDAŞLARIMIZIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ"

'Bizim yaptığımız çalışmaları ve hizmetleri Çarşambalılar bildikleri için Hüseyin Dündar’ı belediye başkanı olarak görmek istediler’ diyerek konuşmalarına devam eden Dündar; “Şuan da burada bulunan hemşerilerimiz içerisinde farklı görüşlerde olanlar var. Ama biz artık şu parti bu parti olarak bakmıyoruz. Hangi partiye oy verirse versin tüm vatandaşlarımızın belediye başkanı olacağız. 15 yıl boyunca aralıksız olarak 3 dönem sizlerin hizmetinde bulundum. Çarşambanın bütün mahalle ve sokaklarını biliyorum. Sizlerde beni biliyor ve tanıyorsunuz. Buna istinaden beni yeniden aranıza çağırdınız.

"ÇARŞAMBA KENDİ GELECEĞİNE KENDİ KARAR VERECEK"

Çarşamba’nın Belediye Başkanı yine bizim içimizden, 3 dönem Çarşamba’ya önemli eserler kazandırmış Hüseyin Dündar olmalı diye karar verdiniz. Şimdi 31 Marta sandık önümüze koyulacak ve Çarşamba kendi geleceğine kendi karar verecek. Çarşamba bu seçimde başka seçimlere benzemeyen bir şeyi yapacak. Sandık görevlisi bize oy pusulalarını verecek. Burada oy pusulasının en sonunda Hüseyin Dündar ismi yazılı olacak. ‘EVET’ mührünü bu işaretli alana vurarak Çarşamba Bağımsız Belediye Başkan Adayını seçecek. Sizlerden yetkiyi aldıktan o eski günlerimizde olduğu gibi çalışmalar başlayacak ve hep birlikte çalışacağız. 5 yıldır bakılmamış, düzenli olarak takip edilmemiş ne varsa hepsine el atacağız. Bize inanın. Çarşamba’nın birlikte başlattığı Bağımsız Aday projesine inanın. Çarşambalı hemşerilerimizin büyük bir desteği ile 31 Martta Çarşamba’nın Bağımsız Belediye Başkanı seçileceğimize inanıyorum. Ve göreve geldiğimiz de sadece Çarşambaya bağlı olarak hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Samsun'da hasta nakli yapan ambulans devrildi! Samsun'da hasta nakli yapan ambulans devrildi!