Azerbaycan'da Samsunlular Platformu Başkanı Yavuz Uzun, SMG Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'u ziyaret ederek, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yavuz Uzun, Azerbaycan'da yaşayan Samsunluların, Yayın Kurulu Başkanı Başkanı Necdet Uzun'un köşe yazılarını yakından takip ettiğini ve kentteki gelişmeleri Kanal S televizyonunu ve www.samsungazetesi.com internet sitesinden öğrendiklerini dile getirdi.

'DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ'

Azerbaycan'da Samsunlular Platformu hakkın bilgiler veren Başkan Yavuz Uzun, "3 ayda bir Azerbaycan'da yaşayan 50'nin üzerinde Samsunlu iş insanı ve 200'e yakın Samsunlu vatandaşlarımızla toplanıyoruz. Samsun'u konuşuyor, şehrimizi yad ediyoruz. Etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Hemşeri dayanışmasını Azerbaycan'da birlik ve beraberlik içinde hissettiyoruz" dedi.

İŞ İNSANLARINA ÇAĞRI

Samsun'daki yurtdışına açılmak isteyen iş insanlarına da seslenen Yavuz Uzun, "Azerbaycan'da iş yapmak isteyen Samsunlu iş insanlarına destek vermeye hazırız. Kendilerini, Azerbaycan'daki Samsunlu iş insanlarıyla buluşturabilir ve bilgi aktarımında bulunabiliriz" ifadelerini kullandı. 

FLAMA HEDİYE ETTİ

Ziyaretin sonunda Yavuz Uzun, Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'a Azerbaycan'da Samsunlular Platformu'nun flamasını takdim ederek, çalışmalarında başarı diledi. Necdet Uzun ise Yavuz Uzun'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.