Atakum'da Yardım Seferberliği Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, ekiplerin kar kış dinlemeden ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduğunu söyledi

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, kırsal mahallelerde yürütülen yol açma çalışmalarının yanı sıra tespit edilen ihtiyaç sahipleri ve 65 yaş üstü vatandaşlara yardım elinin uzatıldığını belirtti.

TESPİT ETTİLER Atakum Belediyesi ekipleri , ilçedeki tüm kırsal mahallelerin muhtarlarını tek tek arayarak ihtiyaç sahibi tespit etti. Ekipler, kapı kapı dolaşarak 65 yaş üstü ve dezavantajlı vatandaşlara dayanışma götürdü.

'KOMŞULARIMIZA EL UZATTIK' Başkan Deveci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Başkan Yardımcımız Okan Saral, Başkan Danışmanımız Muzaffer Yıldız, Fen İşleri Müdürümüz Hüseyin Yasin Yıldırım ve belediye emekçilerimiz mahalle mahalle gezerek komşularımıza el uzattı. Kesilli, Sarayköy, Güney, Köseli Özören, Karakavuk, Kayagüney, Sarıtaş, Erikli, Çamlıyazı ve Meyvalı mahallelerimizdeki komşularımıza, muhtarlarımız ve azalarımız aracılıyla; gıda, yakacak ve can dostlarımız için mama desteği sağladık" ifadelerini kullandı.