Samsun'da üyelerini iftar programında aynı sofrada buluşturan Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü'nün Başkanı İnci Gülüzar Bayramkaya, katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, "Atakum Yelken ve Yat Spor Kulubü olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini aydınlatmak için deniz ve doğa sporları ile güçlenip, sanatsal etkinlikler ile renkleneceğiz" dedi.

ATAKUM'DAN BİR YILDIZ PARLIYOR

Yoğun katılımın olduğu iftar programında konuşan Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü Başkanı İnci Gülüzar Bayramkaya, "Samsun'un incisi, Atakum'dan bir yıldız parlıyor. Çocuklarımız, gençlerimiz ve onların geleceği için Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü büyüyor. Milli Mücadelenin parlayan yıldızı Samsun için yepyeni bir oluşum olan Atakum Yelken ve Yat Spor Kulubü Atatürk'ün değerleri ışığında tüm halkı spor ve sanat ile buluşturmayı hedefliyor. Atakum Yelken ve Yat Spor Kulubü olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini aydınlatmak için deniz ve doğa sporları ile güçlenip, sanatsal etkinlikler ile renkleneceğiz. İftar yemeğimize katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YOĞUN KATILIM OLDU 

Atakum ilçesindeki Gülhan Restorant'ta gerçekleşen iftar yemeğine Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü Başkanı İnci Gülüzar Bayramkaya, Sayıştay Onursal Daire Başkanı Nurşen Yapıcı, Ankara Samsun Federasyonu Genel Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Osman Yılmaz, Ankara Samsun Federasyonu Samsun Başkanı Fatih Pişkin ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.