Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Mevlana Mahallesi Muhtarı Ersin Yazgan, site sakinlerinin çevre mahallelerde açılan pazarlardan alışveriş yaptığını belirterek pazar yeri için talepte bulundu. Diğer mahallelerde de bu yönde istekler olduğunu söyleyen Başkan Deveci, uygun fiyatlarda satış yapabilecek Halk Manavları’nın çeşitli noktalarda belediye tarafından kurulabileceğini belirtti.

SÖZ VATANDAŞTA

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve A takımı, Ata Konak Evleri’ndeki toplantıda mahallelilerin hayallerindeki Atakum’u dinleyerek mevcut çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Bu sayede kimi sorunların neden çözülemediği ya da nasıl hızlı çözülebileceği konusunda vatandaşlar anında bilgilendirildi.

İSTEKLER VAR

Toplantıda birçok konuda fikir üreten mahalleliler, pazar yeri taleplerini de dile getirdi. Mevlana Mahallesi Muhtarı Ersin Yazgan, site sakinlerinin çevre mahallelerde açılan pazarlardan alışveriş yaptığını belirterek pazar yeri için talepte bulundu. Diğer mahallelerde de bu yönde istekler olduğunu söyleyen Başkan Deveci, uygun fiyatlarda satış yapabilecek Halk Manavları’nın çeşitli noktalarda belediye tarafından kurulabileceğini söyledi. Başkan Deveci, “Geriye bakıp ‘Ben otuz yıldır bu kentte oy kullanıyorum. Kentin bu noktada olmasında benim de payım var’ diyebilmelisiniz. Yurttaşlık böyle bir şey. Türkiye düşünen, konuşan, kendi içinde birbiriyle uzlaşmayı zor da olsa becerebilen, zaman zaman düşse de kalkabilen bir ülke” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.