Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’dan Ankara'da yoğun mesai: Doğal gaz müjdesi Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’dan Ankara'da yoğun mesai: Doğal gaz müjdesi

SAMSUN'DA DEPREM 

Samsun Körfezi 18.27 km derinlikte Atakum ilçesinde saat 03.10’da 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Atakum ilçesi ve Samsun merkezde hissedilen depremde kısa süreli panik yaşandı. 

MARAŞ, DEPREMİN ARDINDAN SOKAĞA İNDİ

Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş depremin ardından sokağa inerek, son durumla ilgili bilgi aldı, panik halindeki vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. 

"DEPREME ÖNCELİK VERECEĞİZ"

Kanal S'ye konuşan Maraş şu ifadeleri kullandı; 

"Samsun açıklarında yaşanan depremden dolayı vatandaşlarımıza bakmak için Atakum'daki hemşehrilerimiz için bu saatte dışardayız. Taflan bölgesinde, Körfez bölgesinde özellikle deprem yaşandı. Allahım beterinden korusun ülkemizi, Samsunumuzu, Atakumumuzu. Herkeste biraz tedirginlik var ama bizler de Atakum Belediye Başkan adayı olarak deprem analiz raporlarımızı çıkardık. İnşallah göreve geldiğimizde de depreme önelik verecek şekilde, herkesin sağlığını düşüneceğiz. Tekrar Ramazan-ı Şerifiniz hayrolsun diyorum." dedi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.