TRABZON (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde deplasmanda 1907 Kanarya Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Zağnosspor, çıkışını sürdürmek istiyor.

Antrenör Kıvanç Özcan, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında üst üste aldıkları galibiyetle çıkış yakaladıklarını belirterek, bu çıkışı 1907 Kanarya Spor Kulübü'nü yenerek sürdürmek istediklerini söyledi.

Müsabakanın zorlu geçeceğini vurgulayan Özcan, "Kazanmak ve kaybetmek bizim elimizde. Takım olarak iyi bir ivme yakaladık ve bu havayı 1907 Kanarya Spor Kulübü karşısında da sürdürmek arzusundayız. Bunu da başarabilecek gücü sahibiz. Galibiyete yakın taraf olduğumuzu söyleyebilirim. Play-off yolundaki iddiamızı sürdürebilmemiz için de bu tür maçları kazanmamız gerekiyor" dedi.

Özcan, rakiplerinin hem alt sıralardan uzaklaşmak hem de bir ivme yakalamak için maçı zorlayacağını ifade ederek, "Rakibimiz evinde kayıp yaşamak istemeyecektir. Biz iyi bir takım olma yolunda güçlü adımlar atıyoruz. Biz kazanırken 1907 Kanarya Spor Kulübü ise sürekli kaybediyor ama onların yaşamış olduğu kayıplara güvenerek değil, her zamanki ciddiyetimizle oynayacağız. Bu nedenle de kendimize güveniyoruz. Yükselişimizi sürdürecek güce sahibiz ve disiplinli oyunumuzu 1907 Kanarya Spor Kulübü önünde de ortaya koyup, maçı kazanacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.