Şampiyonlar Ligi dördüncü hafta maçında Vodafone Park'ta Monaco'yu konuk edevek Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek, Caner Erkin ve Orkan Çınar'ın kadroda olmayacağı açıklandı. 
 
CANER ERKİN KRİZİ

PFDK, Beşiktaş - Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a küfür eden Caner Erkin'e 6 maç ceza vermişti. Şenol Güneş, küfrettiği görüntüler ekrana yansıdıktan sonra 6 maç ceza alan Caner Erkin'i, sakat olmamasına rağmen kadroya almadı. Caner'in ligde aldığı 6 maçlık ceza ise Avrupa'da forma giymesine engel değil...
 
"BURADA KARARLARI BEN ALIRIM"

Karşılaşma öncesi konuşan Şenol Güneş, "Mustafa Pektemek, Caner Erkin ve Orkan Çınar, yarınki maçta kadroda olmayacak. Bir takımız, takımın da parçaları var. Kim oynarsa en iyisini yapacağını biliyorum. Caner'in bir sakatlığı yok. Burada kararları ben veriyorum! Caner Erkin kadroda olmayacak." dedi.
 
CANER ANTRENMANA ÇIKMADI

Son gelen bilgilere göre ise, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'yu konuk edecek Beşiktaş'ta maçın son taktik idmanına Orkan Çınar ve Mustafa Pektemek katılırken, Caner Erkin antrenmanda yer almadı. Monaco kadrosunda yer almayan oyunculardan sadece Caner Erkin'in idmanda yer almaması dikkatlerden kaçmadı.
 
"RAKİP DİNAMİK OYNAYACAK"


Şenol Güneş, "Keyifli bir maç olmasını bekliyorum. Üst seviyede bir yarış yapıyoruz. Kapalı gişe deyimi sinema içindir, sessizlik olur. Yarın burada çok gürültü olacağına inanıyorum. Kaliteli ve yetenekli bir takıma karşı oynayacağız. Avrupa’da iyi gidiyoruz. Üç puan alıp ikinci tura yükselmek istiyoruz. Beşiktaş’ın başarısıyla tüm ülkenin gurur duyması lazım. Taraftarımızın desteğiyle güzel bir sonuç alacağız. Beşiktaş Şampiyonlar Ligin'de başarısız olur, gruptan çıkamaz diyenler oldu ama biz sadece Beşiktaş'ı değil ülkemizi temsil ediyoruz. Bize gruptan çıkamaz diyenler oldu ama biz sadece Beşiktaş'ı değil Türkiye'yi temsil ediyoruz. Zor olacak, herkes bizi desteklesin.Yarın rakibin bize karşı dinamik oynayacağını düşünüyorum. Böyle olmazsa bizim işimize gelir tabii. Monaco'nun ilk 11'inin Bordeaux maçıyla aynı olacağını düşünüyorum. Dünya Kupası'na gitmemizden rahatsız olanlar dönerken bizi karşılamaya geldiler. İnşallah öyle olur. Her maça kazanmak için çıktık, 3 maç kazandık diye başarılı olduk, diğer maçları ciddiye almadık diye bir şey yok. Yarın inşallah kazanırız, ondan sonra da Göztepe maçına aynı ciddiyetle hazırlanırız." ifadelerini kullandı.
 
HEDEF 3 PUAN

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Tolgay Arslan, Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacakları Monaco maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İyi bir takıma karşı oynayacaklarını belirten Tolgay Arslan, "İyi bir takıma karşı oynayacağız. Şu an iyi gidiyoruz. İnşallah yarın alacağımız 3 puanla bir üst turu garantileriz" dedi.
 
TÜM TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYORUZ


Monaco maçına iyi motive olduklarına belirten Arslan, "Tabii ki motive oluyoruz. Bizim için Şampiyonlar Ligi'nde başarısız olur, gruptan çıkamaz gibi yorumlar yapıldı. Biz sadece Beşiktaş'ı değil tüm Türkiye'yi temsil ediyoruz. Bu başarıyla tüm ülkenin gurur duyması gerekiyor. Yarın zor bir maç olacak. Taraftarımızı desteğiyle iyi bir sonuç alacağız" diye konuştu.
 
HARÇLIĞINI BİRİKTİRİP GELENLERİ SEVİNDİRMELİYİZ

Rakip Monaco'nun Sidibe ve Falcao gibi oyuncuları İstanbul'a getirmemesiyle ilgili de konuşan Tolgay Arslan, "Monaco çok kaliteli bir takım. Eksiklerin yerini başkaları kapatır. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız, kendimize bakacağız. Kendimiz gibi oynarsak istediğimiz sonucu alırız. Onlar bizi biliyor, biz de onları biliyoruz. Biz yarın stadımızda oynayacağız. Bazen kazanır, bazen kaybederiz ama son dakikaya kadar savaşacağız. Şunu unutmamak gerekiyor yarın ki maçta biletler 100 liradan başlıyor. Babalar çocuklar geliyor, harçlık biriktirip gelenler oluyor, onları sevindirmeye mecburuz" açıklamasında bulundu.