DSİ 13.Bölge Müdürü Turkay Özgür, Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok ve Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk, Antalya’nın Finike ilçesinde yapımı devam eden Kapıçay Göleti Relokasyon Yolu ile ilgili toplantı yaptı.
DSİ Finike 133. Şube Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantının ardından DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok ve Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk, Finike Kapıçay Göleti Relokasyon Yolu güzergahında incelemelerde bulundular. Özgür incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada,"DSİ Bölge Müdürlüğü olarak kurumlar arasında diyalog ve istişareye çok önem vermekteyiz. Çok verimli bir istişare toplantısı ve arazide etüt çalışması yaptık. Finike Kapıçay Göleti inşaat çalışmaları süratli bir şekilde devam etmektedir. Bu çalışmamıza katkı yaptıkları için Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok ve Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk’e teşekkür ediyorum" dedi.
Finike Kapıçay Göleti’nin Gökbük Köyü sınırlarında Başgöz Çayı üzerinde ve Finike-Elmalı karayolunun 25’inci kilometresinde bulunduğu belirtilirken, göletle 18 bin 700 dekar tarım arazisinin sulama suyu ihtiyacının karşılanacağı bildirildi.