Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şubesi, Vali Şehmus Günaydın’a “Üstün Hizmet Madalyası” takdim etti.
Vali Günaydın’ı makamında ziyaret eden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Ali Cesuroğlu ve her iki derneğin yönetim kurulu üyeleri, Vali Günaydın’a derneklerin yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Günaydın, “Derneklerimizin çalışmalarını takdir ediyorum. Şehit ailelerimizin, Gazilerimizin ve Derneğimizin Yönetici ile Üyelerinin daima yanında olup, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Yeni Yönetim Kurulu Başkanlarını ve üyelerini kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Ardından dernek başkanları tarafından Vali Günaydın’a derneğin fahri başkanı olması ve dernek kuruluşunun 100. yıl anısına “Üstün Hizmet Madalyası” takdim edildi.