Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi 3’üncü hafta mücadelelerinde Haliliye Belediyespor, evinde konuk ettiği Kepez Belediyesporu 78-46 mağlup etti.

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Liginde Şanlıurfa’nın tek takımı olan Haliliye Belediyespor, lige hızlı ve iddialı bir başlangıç yaptı. Ligde 2 maçta 2 galibiyet alarak dikkatleri üzerine çeken Haliliye ekibi, ligin üçüncü haftasında ise Antalya ekibi Kepez Belediyesporu konuk etti. 11 Nisan Spor Salonunda 28 Ekim 2017 Cumartesi günü oynan karşılaşmanın ilk yarısı 37-22 Haliliye’nin galibiyetle tamamlandı. Son 2 periyotta da, maçtaki üstünlüğünü elden bırakmayan Haliliye ekibi, salondan 78- 46’lık galibiyetle ayrıldı. Bu skorla puanını 6’ya yükselten Haliliye ekibi, ligde de 3’de 3 yapmış oldu.

Başkan Fevzi Demirkol ve Başkan Yardımcısı Osman Uludağ da, karşılaşmayı salonda izleyen isimlerdendi. Maçın ardından Başkan Demirkol, soyunma odalarına geçerek Haliliye kafilesini tebrik edip, başarılarının devamını diledi. Başkan Demirkol, daha sonra konuk ekibin de soyunma odasını ziyaret ederek, antrenör ve oyunlarla görüşüp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi 4’üncü haftasında Haliliye Belediye Spor, 05.11.2017 Pazar saat 15’de Bilecik Çok Amaçlı Spor Salonunda Bilecik Belediyesporun konuğu olacak.