Kadrosuna 2 takviye yapan ve 3 transfer daha gerçekleştirecek olan Yılport Samsunspor, taraftarları da heyecanlandırıyor. Samsun Canlı Haber TV'de ikinci devre öncesi sokağın nabzını tutarak yapılan transferleri  Samsunlulara sordu. İşte Samsunluların mikrofonlarımıza verdiği cevaplar; 

TAKIM DAHA İYİ OLABİLİR

Ercan SATI: Samsunspor’un yapmış olduğu transferleri yeterli bulmuyorum. Ertuğrul Sağlam’ın yapmış olduğu çalışmalar var tabi ki bunları yok sayamayız. Yapılan transferlerde güzel ama dediğim gibi yeterli bulmuyorum. Takımda zayıf gördüğüm mevkiler orta saha ve sol bek buralarda transferler yapılırsa takımın daha da iyi olacağını düşünüyorum.

HEDEF TFF 1.LİG

Yusuf Can ŞEKER: Genel olarak transferlerden memnunum. 2. Ligin büyük topçuları diyebilceğimiz futbolcuları takıma kazandırdık. İnşallah bu sene şampiyon olacağız ve TFF 1. Lige çıkacağımızı düşünüyorum. Ayrıca stoper mevkimize bir transfer daha yapılması gerektiğini düşünüyorum.

SIKINTI DEFANSTA

Musa DÖNERGÖZ: Samsunspor’a baktığımızda eksik olarak gördüğüm mevki defans. Çünkü Çorum ve Manisa maçında tek sıkıntı çektiğimiz defans bölümüydü. Bu bölgeye takviye yapılmalı diye düşünüyorum. Zaten forvette Bahattin gibi başarılı isimler var bundan dolayı pek fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

BAŞARI GELECEK

Barış DEMİR: Çok fazla takip edemiyorum. Ama ben en büyük transferin Ertuğrul Sağlam olduğunu düşünüyorum. Futbolcunun pek önemi yok. Ertuğrul sağlam olduğu sürece takım zaten başarılı daha da başarılı olacaktır.

DEFANSA TAKVİYE ŞART

Bulut TÜTÜNCÜ: Güzel top oynuyoruz ve bu takım ile bir üst lige çıkacağımıza eminim. Defansımız biraz eksik. Burada bir çalışma yapılabilir. Çünkü ilerde ataklarımız gayet başarılı.

DAHA DA İYİ OLABİLİR

Mürsel GÜNER: Şu anlık transferlerden memnunum. Ertuğrul Sağlam’ın gelmesi ile beraber başarılı olacağımızı düşünüyorum. Tabi ki şuan takım kötü değil. Ama daha da iyi olabiliriz. 

TAKIMIN YANINDAYIZ

Bayram KAPLAN: Şuan yapılan transferlerden memnunum. Zaten Ertuğrul Sağlam’ın gelmesi ile takım yavaştan oturmaya başladı. Tek bir Samsun ve Samsunspor var biz her zaman takımımızın yanındayız.

KANATTA EKSİĞİZ

Burak ÖZDEN: Transferlerden kesinlikle memnunum. Samsunspor dediğimiz zaman ruhunu ortaya koyan bir takın olması gerekiyor. Ben takımda bu ruhu görüyorum. Takımda eksik olarak gördüğüm mevki kanat kısmıdır. Çünkü kanat mevkinde biraz eksik kalıyoruz bu kısmın giderilmesi lazım.

İYİ BİR GOLCÜ ŞART

Enver AK: Samsunspor güzel transferler yaptı. Transfer konusunda birkaç tane daha transfer yapılabilir. Ertuğrul Hoca’nın gelmesi ile birlikte takım daha da başarılı oldu. Bu takım ile bir üst lige çıkacağımızı düşünüyorum. Takımda sadece son atağı yapacak bir oyuncu yok. Bundan dolayı son atağı yapacak birkaç transfer daha yapılabilir. 

SABIRLI OLMALIYIZ

Emre UZUN: Samsunspor şuan zorlu bir süreçten geçiyor. Fakat Ertuğrul Sağlamın gelmesi ile beraber güzel başarılar elde etmeye başladık. Başarılı olma tabi ki biraz sabır istiyor.

HEDEF BİR ÜST LİG

Ramazan KÜÇÜKOĞLU: Transferlerden taraftarlar olarak memnunuz. Başkanımız Yüksel Yıldırım’da hiçbir menfaat gözetmeksizin Samsunspor için elinden geleni yapıyor. Bu sene bir üst lige çıkacağımızı düşünüyorum.

ORTA SAHAMIZ EKSİK

Bahri ÖZENGİ: 2.lig için memnunuz. Tabi üst liglere çıkınca illaki transferler yapılmalı. Eksik olarak gördüğüm mevki orta sahadır. Bize iyi bir orta saha yani pasör lazım.

İYİ BİR İVME KAZANDI

Selahattin Eyyübi ALVER: Başkanımız olmasaydı takım bu duruma bile gelemezdi. En önemli atağımız Ertuğrul Sağlam’dır. Ertuğrul sağlamın gelmesi ile birlikte takım güzel bir ivme kazandı diyebilirim.

DAHA İYİ TRANSFER OLMALI 

Alperen GELEN: Transferlerden çok fazla memnun değilim. Çünkü bu şehre ve Samsunspor kapasitesine göre daha büyük bir transfer yapılmalıydı.