AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, aday adaylarına birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, Adana genelinde AK Parti’nin birinci parti olacağını söyledi.

Yılankale Tesisleri'nde AK Parti İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği toplantıda konuşan Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, il ve ilçelerde AK Parti'nin aday adayları arasında küskünlük ve dargınlık yaşamamalarını, çalışmalarını birlik ve beraberlik içerisinde sürdürmelerini istedi. Adana genelinde AK Parti’ye 121 aday adayının başvurduğunu vurgulayan Yağcı, Ceyhan’ın ise 22 aday adayıyla en çok müracaat eden ilçe olduğunu söyledi. Yağcı, "Aday belirleme işlemi tamamlandıktan sonra diğer aday adaylarımızdan da adayımızın etrafında kenetlenerek çalışmalarını sürdüreceklerine dair kendilerinden söz vermelerini istiyorum. Küskünlük, kırgınlık bize yakışmaz. Birlikte yürüdüğümüz bu yolda hem ilde hem de ilçelerde çalışmalarımızı yoğunlaştırarak, birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti’yi Adana genelinde birinci parti yapacağız” dedi.

Toplantıya AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, AK Parti Adana İl Koordinatörü İsmail Bilen, İlçe Başkanı Süleyman Ulu, il ve ilçe yöneticileri katıldı.