Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sporiumda çok sayıda akademik ve idari personelin katılımıyla yeni yıl kokteyli düzenlendi.
Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Gür, Prof. Dr. Türkay Dereli ve Prof. Dr. Cahit Bağcı, Genel Sekreter Ercan Eroğlu çok sayıda akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşen kokteylde konuşan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, yeni yılın ülkeye ve insanlığa hayırlı olmasını diledi.
Gaziantep Üniversitesi’nin her gün daha yukarıya çıkan bir çizgiyle, daha bir üst noktada ve daha çok parlayan bir yıldız olarak yoluna devam edeceğini belirten Prof. Dr. Coşkun, “Bütün çalışanlarımızın, hem idari hem akademik personelin ciddi anlamda katkısı ve emekleri var. Tüm mensuplarımıza, çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bizim için öğrencilerimiz çok değerli. Gençlerin geleceğe ümitle bakmalarını ve geleceğin aydınlık olduğunu tavsiye ediyorum ve onların da gözlerinden öperek sevdikleri ile birlikte, herkesin hepimizin mutlu bir 2015 yılı geçirmesini diliyorum” dedi.