Kağıthane’de bir otomobilin çarpmasının ardından kamyonetin altına giren yaya, mucize eseri ölümden döndü. Kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtulan ve olayı birkaç kırıkla atlatan yayanın kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, dün Kağıthane Girne Caddesi üzerinde meydana geldi. Mutlu Burak’ın kullandığı 34 ES 4342 plakalı otomobil önce park halindeki bir araca daha sonra da yol üzerinde yürüyen yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan yaya, yolun solundan gelen bir kamyonetin altında kaldı.

Vatandaşların yardımıyla kamyonetin altından çıkarılan Necdet Kaçmaz, olay yerine gelen ambulans ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı Kaçmaz’ın ayaklarında kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan kaza ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Görüntülerde Necdet Kaçmaz yolun karşısına geçmeye çalışırken, Mutlu Burak’ın kullandığı otomobil önce park halindeki bir araca, daha sonra da yayaya çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle savrulan şahıs, sol taraftan gelen kamyonetin altında kalıyor. Yaralanan Kaçmaz, vatandaşlar tarafından kamyonetin altından çıkarılarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Hızla gelen bir otomobilin yolun köşesinde bekleyen yayaya çarptığını belirten görgü tanıkları, yaralı şahsın kamyonetin altında kaldığını, vatandaşların şahsı kurtardığını ve ambulansla hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Kavşak noktasında trafik ışıklarının yapılmasını isteyen mahalleli, defalarca belediyeye başvurmalarına rağmen dönemece trafik lambası konulmadığını söyledi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.