AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Ali Özkaya ve Akif Özkaldı, seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı köy ve beldelere yönelik ziyaretlerini sürdürdü.
Milletvekili adayları Özkaya ve Özkaldı, merkez ilçeye bağlı Değirmenayvalı Beldesi ile Sarık Köyünü ziyaret ettiler. İlk olarak Değirmenayvalı Beldesine geçen adaylar, burada Belediye Başkanı Adem Çavdar’ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan ve 2002 yılı öncesindeki koalisyon hükümetinin ülkeyi geriye götürdüğünü hatırlatan Özkaldı, 25 yılda yapılamayan yatırımların kısa sürede bitirilerek hayata geçtiğini söyledi. Özkaldı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Her yere hizmet götürdük. Geçmişteki hükümetler neler yaptığını hepiniz iyi biliyorsunuz. Hükümetlerimiz her zaman yatırım ve hizmetlerde hedefe koyarak, hedefe ulaştı. Onlar Türkiye’yi hep geriye götürdü. Ama bizim hükümetlerimiz hedefler koyarak yatırım yaptı. Eskiden bir gölet bir baraj 25 yılda yapılırdı. Şimdi biz bir gölet sulaması ile beraber bir buçuk yılda tamamlıyoruz. Bakanımız Veysel Eroğlu’nun hayata geçirdiği bin günde bir gölet projesini zamanında hizmete açıyoruz. Türkiye ye daha çok hizmetlerimiz olacak. İnanıyoruz ki halkımız yapılan yatırımları ve hizmetleri görüyor. Bizim gayemiz halkımıza hizmet etmek.”
Milletvekili adayı Ali Özkaya ise, ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “İnşallah 7 Haziran günü 5 milletvekilinin tamamını da kazanırız. Çünkü Afyonkarahisar potansiyeli buna müsaittir. Afyonkarahisar, termalin, turizmin, tarımın ve hayvancılığın, madenciliğin merkezidir. Üniversitesi ülkemizin büyük üniversiteleri arasına girdi. Dolayısıyla eğitimde önemli bir yere gelmektedir. Kara ve demiryolu ulaşımının merkezi noktalarından birisidir. Şimdi hızlı tren ile bu ulaşım noktasına önemli bir katkı daha yapılacaktır” diye konuştu.
Milletvekili adayları Özkaldı ve Özkaya Değirmenayvalı beldesinin ardından Sarık köyünü ziyaret ettiler.