TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, seçim çalışmalarında büyük desteği eşi Sare Ünüvar’dan görüyor.
AK Parti Adana 1. sıra adayı Necdet Ünüvar, gece- gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürürken, eşi Sare Ünüvar da yaptığı çalışmalarla eşine büyük desteği veriyor.
Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı program çerçevesinde, adeta milletvekili adayı gibi çalışan Sare Ünüvar, İl Kadın Kolları üyeleriyle birlikte ev ev gezerek, AK Parti’nin yaptığı hizmetleri anlatıyor. İlçe ilçe, mahalle mahalle, ev ev gezen Sare Ünüvar, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek, dertlerine ortak oluyor.
Kimi zaman hastanede hastaları kimi zaman evlerinde yaşlıları ziyaret ederek hayır dualarını alan Sare Ünüvar, seçim bürolarını da aktif olarak kullanıyor. Sare Ünüvar, seçim bürolarında düzenlenen "Bey Çayı" etkinliklerinde de kadınlarla bir araya geliyor.
Son olarak Ziyapaşa Bulvarı’ndaki seçim bürosunda etkinlik düzenleyen Ünüvar, büronun önünden geçen kadınları seçim bürosuna davet ederek, çay ikram etti. Ünüvar, kadınlardan, istikrarın devamı için 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye destek olmalarını istedi.
Prof. Dr. Necdet Ünüvar da, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile bir programdan diğerine geçerken seçim bürosuna uğrayarak sürpriz yaptı. Sare Ünüvar ve Kadın Kolları üyeleri, Milletvekili Ünüvar ve Başkan Çelikcan’a sıkma, pasta ve çay ikram etti. Kadınlar, Ünüvar çiftiyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Mütevazi kişiliğiyle bulunduğu ortamda insanların gönlünü kazanmayı başaran Sare Ünüvar, “her erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır” sözünün de hakkını fazlasıyla veriyor.
Kadın Kolları üyeleriyle çarşı-Pazar gezen Sare Ünüvar, halkın refahı ve mutluluğu, ülkenin geleceği, güçlü ve istikrarlı hükümetin devamı için 7 Haziran’a kadar gece-gündüz çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.