PTT 1'inci Lig'de deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalan Göztepe hem galibiyeti, hem liderliği kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı.
Kardemir Karabükspor'un yenildiği, Giresunspor'un berabere kaldığı haftayı iyi değerlendiremediklerini belirten teknik direktör Metin Diyadin, "Üstümüzdeki takımlar tam bizim istediğimiz skorları aldı. Ancak fırsatı değerlendiremedik" dedi. İlk yarıda vasat bir oyun sergilediklerini dile getiren Metin Diyadin, "İkinci devrede Göztepe gibi oynadık. Net pozisyonları değerlendiremedik. Bu hafta büyük balığı kaçırdık" yorumunu yaptı. 
Kalan 2 haftada Alanyaspor ve deplasmanda Kardemir Karabükspor'la karşılaşacaklarını hatırlatan Metin Diyadin, "2016'ya Süper Lig potasında gireceğimizi düşünüyorum. Alanyaspor maçının Manisa'da oynanacak olması elimizi güçlendirdi. Taraftarımız desteği bizim için çok önemli diye konuştu.
Metin Diyadin, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sarı kart gören sağ bek Emre ile stoper Giray'ın cezalı duruma düştüğünü de söyledi. Defansta iki kritik futbolcusunu kaybeden tecrübeli teknik adam, kasığında yırtık olan Gosso'nun beklenenden daha çabuk iyileştiğini ifade etti.