Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Sigortacılık Eğitim Semineri verildi.
Sigortacılık Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sigortacılık Eğitim Semineri, Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Uluslararası İlişkiler ve AB Uzmanı Anı Püsküllüoğlu tarafından verildi.
Seminerde öğrencilere SEGEM hakkında ayrıntılı bilgiler veren ve özellikle SEGEM Teknik Personel Yeterlilik Sınavı üzerinde duran Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Uluslararası İlişkiler ve AB Uzmanı Anı Püsküllüoğlu, sektörde SEGEM’in çok önemli bir fonksiyonu olduğunu ve eğitim verme faaliyetlerinin yoğun biçimde sürdüğünü belirtti. Öğrencilere mutlaka sertifika almalarını tavsiye eden Püsküllüoğlu, bu sertifikanın diplomaları yanında en önemli avantajı sağlayan belge haline geldiğini ifade etti.
Tüm öğrencilerin yoğun ilgisini çeken seminere Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Arş. Gör. Özer Bakar ve danışmanlığını yaptığı Risk Topluluğu katıldı.
Seminer sonunda Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Feyyaz Ebeoğlugil tarafından konuşmacı SEGEM Uluslararası İlişkiler ve AB Uzmanı Anı Püsküllüoğlu’na katkılarından dolayı SEGEM’e verilmek üzere üniversitenin Altın Anahtar Plaketi takdim edildi.(MA-EFE)