Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Baki Ersoy, MHP Grup Başkan vekili ve Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, il yönetim kurulu üyeleri ve milletvekili adayları Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine getirilen Aytaç Gezici’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP İl Başkanı Baki Ersoy, “Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olan güzide bir eğitim yuvasıdır. Bizler Ülkücü terbiye üzerine bu ocaklardan yetişerek bugünlere geldik. Yaklaşık yarım asır geçmesine rağmen Ülkü Ocakları kurulduğu ilk günkü inanç ve azmini korumaktadır. Bu da bizlere mutlu etmektedir. Ülkü Ocakları’nda yaşanan bayrak değişimi sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Aytaç Başkanımız genç dinamik ve yiğit duruşu ile Kayseri’ye ve Türk Gençliği’ne hizmet yapmaya talip olmuştur. Allah yolunu bahtını açık etsin. Kendisi nezdinde tüm Ülkücü kardeşlerime başarılar diliyorum ” dedi.
Ülkü Ocakları İl Başkanı Aytaç Gezici ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ülkü Ocakları’nda yetişmiş değerli bir ağabeyimiz olan Baki Ersoy Başkanımıza bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ülkücüler olarak vatana, millete ve devlete hizmet etme sevdası ile yetişen tüm kardeşlerimizin de bir bayrak gibi tertemiz güzel yerlerde olması için çalışacağız” diye konuştu.
Ziyaretin ardından MHP İl Yönetimi ve Ülkü Ocakları İl yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdi.