Muş Ticaret ve Sanayi Odası (Muş TSO) Başkanı Fatih Cengiz, Suruç’ta gencecik masumların canına kastedenleri lanetle kınadığını ifade etti.
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, Suruç’taki saldırıların ülkemizdeki birlik ve beraberliğe yönelik bir saldırı olduğunu belirtti. Bu menfur saldırılar karşısında milletin sağduyulu davranması gerektiğini kaydeden Cengiz, “Bu saldırının arkasında kim olursa olsun, nereye giderse gitsin, üzerine gidilmelidir ve aydınlatılmalıdır. Hayatını kaybeden 32 vatandaşımız için büyük bir üzüntü ve acı içerisindeyiz. Millet olarak bu menfur saldırılar karşısında sağduyumuzu korumalıyız” dedi.
Saldırıda 3 Muşlu gencin de yaşamını yitirdiğini hatırlatan Cengiz, “Suruç’taki saldırıyı büyük bir şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz. İnsanlığa yapılan bu saldırının duyarlı her kesimin kınaması gerekir. 32 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, 100’den fazla vatandaşımızın yaralandığı bu saldırıyı Muş Ticaret ve Sanayi Odası adına lanetliyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenler arasında 3 hemşehrimizin olması acımızı ve üzüntümüzü bir kat daha arttırmıştır. Olayın faillerinin ve bunu tezgahlayanların en kısa sürede yakalanmasını temenni ediyoruz. Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah ailelerine sabır versin” diye konuştu.