Gazeteciler ve Basın Emekçileri Derneği (GABED), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın çalışanlarına kahvaltı verip, ayrıca emektar gazetecileri de plaket ile ödüllendirdi.
Sahan restoranda yapılan çalışan gazeteciler etkinliğinin kutlama törenine Büyükşehirşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener, Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Halil Zor ve çok sayıda çalışan gazeteci katıldı. Etkinlikte emektar gazeteciler ile Anadolu Basın Birliği, Anadolu Basın Yayın Birliği ve Güney İlleri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlarına da günün anısına plaket takdim edildi.
GABED Başkanı Salih Dayıoğlu’da, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla yaptıkları bu etkinliğin amacına ulaşmasından dolayı memnunluk duyduğunu belirterek, bu tür kutlamaları her yıl tekrarlayacaklarını dile getirdi. Dayıoğlu, yılda bir kez de olsa çalışan meslektaşlarını unutmayarak, onları böyle bir günde bir araya getirerek hem kaynaşmalarını sağlamak hem de ödüllendirmenin kendileri açısından çok önemli olduğunu vurguladı.