AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Şırnak’ta şehit edilen Şehit Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi için taziye mesajı yayımladı.
İl Başkanı Hakan Kahtalı, hainlere, vatan, millet düşmanlarına karşı en ağır cevabın verileceğine inandığını vurgulayarak, mesajında şu cümlelere yer verdi:
“Şırnak’ta PKK’lılar tarafından Gabar Dağı eteklerinde bulunan Görmeç Jandarma Taburu bölgesinde görev sırasında düzenlenen hain saldırıda şehit olan 3 askerden birinin 24 yaşındaki Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin Malatyalı olması ile tüm hepimizi bir kat daha derinden yaralamıştır. Şehitlerimize şahsım ve teşkilatım adına Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dilerken, bu acı haberlerin son olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Son günlerde Suruç’ta yaşanan katliamla beraber Türkiye’yi 3 yılı aşkındır süren çatışmasızlık ve huzur ortamından çıkararak eski karanlık günlere geri döndürmek için birilerinin düğmeye bastığını görüyoruz. Elbette ki ülkemiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri bu kirli oyuna karşı en sert şekilde karşılık vererek, şehit kardeşimiz İbrahim Tanrıverdi ile diğer tüm şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacaktır. Ben tekrardan milletimizin, devletimizin başı sağ olsun diyerek, bir daha bu acıların yaşanmamasını temenni ediyorum.”