Batman’ın Sason ilçesinde yüzlerce kişi Aferin’deki operasyona katılan Mehmetçiğe destek olmak için Kızılay’ın kurduğu kan bağışı çadırına akın etti.

Sason Cumhuriyet Meydanında kurulan Kızılay çadırında kan bağışında bulanmak için adeta birbirleri ile yarışan vatandaşlar, Mehmetçiğe destek olmak için kan bağışı yaptıkların belirtti. Afrin’de teröre karşı mücadele veren askerlerimize bir nebze de olsa yardımda bulunmak istediklerini belirten vatandaşlardan Turgut Belge, “Bizim buradan yapabileceğimiz yardımlar Mehmetçiğe büyük bir moral kaynağı olur. İnşallah ihtiyaç olmaz ama ihtiyaç olması durumunda sadece kanımızı değil, gerekirse Mehmetçiğe canımızı da bağışlamaya hazırız” dedi.

Afrin’de bulunan askerlerimize her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten vatandaşlardan Cuma Aktaş “Bu gün burada bulunan Kızılay ekiplerine bağışladığımız kanlar hiç ummadığımız bir zamanda askerlerimize veya her hangi bir vatandaşımıza şifa olacağına inanıyorum. Bizler askerlerimiz ile birlikte Afrin’de olamasak da yapacağımız kan bağışı ile onlara destek olmak için buradayız” şeklinde konuştu.