Selendi Kaymakamı Hasan Meşeli iade-i ziyaretler kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu.
Kaymakam Hasan Meşeli iadeyi ziyaretler kapsamında ilk ziyareti CHP Selendi İlçe Teşkilatına gerçekleştirdi. Kaymakam Meşeli’yi CHP Selendi İlçe Başkanı Adem Korkmaz, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Karataş ile Eski İlçe Başkanı Mehmet Cımık ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Kaymakam Meşeli iade,i ziyarette bulunduğunu belirtirken, CHP İlçe Başkanı Adem Korkmaz da, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Selendi’de bu ziyaret bir milat oldu. Çünkü ilk defa bir Kaymakam partimizi ziyaret etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Biz CHP olarak her zaman her konuda Selendi için yapılacak olan çalışmalarda koşulsuz olarak destek olmaya hazırız. Bize düşen her ne konu olursa Selendi için 7 gün 24 saat elimizi taşın altına sokmaya söz veriyoruz" dedi.
CHP İlçe Teşkilatının ardından MHP İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Kaymakam Meşeli’yi MHP Selendi İlçe Başkanı Salim Çıplak, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yasin Dumlupınar ile parti yönetimi karşıladı. MHP İlçe Başkanı Salim Çıplak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kaymakam Meşeli ise iade-i ziyaretler çerçevesinde siyasi partileri ziyaretlerde bulunup fikir alış verişlerinde bulunduklarını söyledi.