Vali Ali Fidan, “Mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşın hizmetlerini yürütmeliyiz” dedi.
Düzce İl Özel İdaresini ziyaret eden Vali Ali Fidan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muharrem Tozan, Genel Sekreter Yardımcıları ve daire müdürleri tarafından karşılandı. Vali Ali Fidan, Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıda İl Özel İdaresi faaliyetleri hakkında brifing aldı.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, Vali Ali Fidan’a 2014 yılı faaliyet raporu, bütçe kesin hesabı ve 2015 yılında yapılacak olan yatırım programları ve bütçesi hakkında brifing sundu. Tozan, köylerin yollarının iyileştirilmesi, sıcak asfalt yapımı, köy içme sularının klorlanarak kalitesinin artırılması, ilköğretim okullarının yapımlarının ve tadilatlarının yeni eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi, kurum olarak proje üretilerek MARKA’dan destek alınması ve bunların yanı sıra İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gibi kurumlarla ortak çalışmalar yürütüldüğü belirtildi.
Vali Ali Fidan ise "Temel yaklaşımımızın adalet ve hakkaniyet ilkelerini esas alan, insan haklarına saygılı, hukuka bağlı, şeffaf ve hesap verebilen, katılımcı, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü ve şefkatli bir yönetim anlayışı olmalıdır. Her zaman vatandaşlarımızın arasında ulaşılabilir durumda olmalı, zorlaştırmayıp kolaylaştırmalıyız. Bürokratik engelleri ortadan kaldırarak karşılıklı saygı ve işbirliği içinde, vatandaş odaklı, hızlı ve etkin hizmet sunumunu sağlamaya azami gayret göstermeliyiz. Mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşın hizmetlerini yürütmeliyiz" dedi.