Muratpaşa Belediyesi, üç okula spor salonu yapmak için ihaleye çıkıyor.
Muratpaşa Belediyesi okullara spor salonu yapmak amacıyla ihaleye çıkıyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; sporun kitleselleştirilmesini ve mahallelere spor tesisi kazandırmayı amaçladıklarını belirterek, “Çocuklarımızın ve halkımızın sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına olanak tanıyan alanlar oluşturuyoruz” dedi.
Toplam 21 okula spor salonu kazandırmayı planlayan Muratpaşa Belediyesi’nin Güzeloba Mahallesi’ndeki Güzeloba İlk ve Ortaokulu’nda yapılacak 684 metrekarelik spor salonu için 19 Ocak, Yenigün Mahallesi’ndeki Dilşad Refizade İlkokulu’nda yapılacak 684 metrekarelik spor salonu için 20 Ocak, Ermenek Mahallesi’ndeki Ermenek İlk ve Ortaokulu’nda yapılacak 1176 metrekarelik spor salonu için de 21 Ocak’ta ihale gerçekleştireceği açıklandı.
İhalesi yapılan okul spor salonları dışında Meydankavağı, Kızıltoprak ve Güzeloluk Mahalleleri’ndeki üç okula daha spor salonu yapmak için zemin etüdü çalışmaları yapılacağı, spor salonlarını mesai saatinde öğrenciler, hafta sonu ve diğer zamanlarda ise vatandaşlarla, spor kulüplerinin kullanabilecekleri ifade edildi. Spor salonlarının oyun alanı, tribün, soyunma odaları, duş, tuvalet, idari bölüm ve kafeterya olarak projelendirildiği kaydedildi.