Haliç Üniversitesi Girişimcilik ve Pazarlama Kulübü tarafından düzenlenen Pazarlama Dahiler Zirvesi 12-13 Mayıs tarihinde Haliç Üniversitesi Kağıthane Kampüsü’nde gerçekleştirildi.
Haliç Üniversitesi Girişimcilik ve Pazarlama Kulübü tarafından bu sene 12-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Pazarlama Dahileri Zirvesiyle alanlarında en başarılı isimler öğrencilerle ve sektör çalışanları ile buluştu. Haliç Üniversitesi ve Girişimcilik ve Pazarlama Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen zirve, Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mansur Topçuoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Önemli isimler ve öğrenciler, iletişim, halkla ilişkiler, reklam, medya, başarı, liderlerin başarı hikayeleri, insan kaynakları, yeni medya, pazarlama, geleceğin pazarlama trendleri, kurumsal sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik araştırma alanlarını kapsayan bir çerçevede, bugünkü pazarlama kavramı ve ilişkili alanları tartışmak amacıyla bir araya geldi. Sektörlerinde öncü markaların en önemli isimlerinden pazarlama faaliyetlerini dinlediler.
Bu yıl zirvede; İş Geliştirme ve Pazarlama Danışmanı ve Yönetici Koçu Işıl Yazıcı, 1.618 Creative Ad Works Ajans Başkanı Sefa Karahan, Sofra Restaurant Zincirleri Kurucusu Hüseyin Özer, Campaign Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Tolga Tuna, Campaign Jr Genel Yayın Yönetmeni Didem Öner, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, TT Motor A.Ş Tasarım Ve Sanat Direktörü / Mikro Art Sanatçısı Hasan Kale, Yandex Pazarlama Ve Reklam Müdürü Çağdaş Önen, Hepsiburada.Com Moda Direktörü Şebnem Tuncer, E-Bay Gittigidiyor.Com Reklam Grup Başkanı Levent Dicle, İnfonet Genel Müdürü Taner Özdeş, Karaköy Güllüoğlu Sahibi Nadir Güllü, Gold Master Zincir Marketler Elektronik Satış Müdürü A.Oktay Kanıcı gibi önemli isimler yer aldı.