Eğitime Katkı ve Hizmet Derneği Başkanı Prof. Dr. Süleyman Sami İlker ve yönetim kurulu üyeleri Vali Erdoğan Bektaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Merkezi Manisa olan Eğitime Katkı ve Hizmet Derneği Başkanı Prof. Dr. Süleyman Sami İlker ziyaret sırasında Vali Bektaş’a dernek ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İlker, “Manisalı olup Celal Bayar Üniversitesinde veya başka üniversitelerde öğrenim gören ve başka illerden olup CBÜ’de okuyan ihtiyaç sahibi, maddi ilgi ve destek bekleyen çok sayıda gencimiz bulunmaktadır. Derneğimizle, Manisa’mızın tarihi ruhaniyetine uygun bir yardımlaşma zemini oluşturmaya çalışıyoruz. Derneğimiz, hayırseverlerimizle, ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz arasında bir gönül köprüsü olmaktadır” dedi.
İlker, 2011 yılında kurulan dernekten yardım veren kişi veya kuruluşların yardın alan öğrencileri görmedikleri, yardımların banka yolu ile öğrencilere iletildiğini belirtti.
Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek derneğin öğrencilere destek olarak çok hayırlı bir hizmet yürüttüğünü söyledi. Vali Bektaş, devletin yanında hayırsever kişi ve kuruluşların yaptığı yardımların gönül birliği oluşturduğunu ifade ederek yapılan hizmetin diğer kişi ve kuruluşlara da örnek olmasını diledi.