Amerika Las Vegas'ta meydana gelen olayda, Christopher Sena, 2014 yılında çocuklarını cinsel ilişkiye zorladığı iddiasıyla hapse atılmıştı. İddialara göre Sena, çocuklarını kendisi, anneleri, üvey anneleri ve köpeğiyle cinsel ilişkiye girmeye zorluyordu. 12 yıl süren cinsel istismara ait iğrenç anları da kayıt altına alan Sena, bu kayıtları saklıyordu. 

2014 yılından bu yana tutuklu olan Sena'nın suçlu olduğu 2019'ın ilk dönemlerinde kanıtlandı. Sena, dün mahkemeye çıkarıldı. Duruşma sırasında jüri, sapık babanın kayda aldığı iğrenç görüntüleri izledi. Christopher Sena 54 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.

53 yaşındaki ve 48 yaşındaki eski eşleri Deborah Sena ve Terria Sena da cinsel istismarda Christopher Sena'ya yardımcı oldukları gerekçesiyle 10 yıl hapse mahkum edildi.

Duruşmanın hakimi William Kephart, Christopher Sena'nın suçunu 'son derece bencilce' ve 'aşırı sapkın' olarak niteledi. Duruşmanın savcısı James Seetin, "Yaşanan bu olayda çocukların ya da başkalarının ruhsal durumu hiçe sayıldı. Christopher Sena'nın istediği de buydu ve hak ettiği de bu" yorumunda bulundu.

"Onun için korkunç tutkuları adına yalnızca bir objeydim çünkü babamın yaptıklarını anlatacağım kimse yoktu." diyen kurban, "Babam olmasaydı hayat çok daha güzel olurdu" dedi.