SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Göksel Başar ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Köktaş, AK Parti'nin 13 yılda yaptığı hizmetleri anlattı.

Türkiye'nin büyük değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiğini belirten Köktaş, "AK Parti olarak, son 13 yılda milletimizin desteği ile inşa ettiğimiz büyük dönüşüm sayesinde ülkemizin sorunlarını çözebileceğimizi, sadece birikmiş sorunları çözmekle kalmadan, yükselen, güçlü, itibarlı bir ülke olabileceğimizi sağladığımız demokratik istikrar ve eserlerimizle bütün dünyaya gösterdik. 2002 öncesi, çıkışı imkansız görünen o karanlıktan ülkemizi alarak, siyasi, ekonomik, demokratik ve yerel anlamda hizmetlerle buluşturarak istikrarı inşa ettik" dedi.

Yükselen Türkiye'nin ekonomisinin sağlam temeller üzerinde olduğunu belirten Köktaş, "Çok şükür hükumetlerimizin uygulamış olduğu ekonomik yatırımlarla ülkemiz her alanda kalkındı. İhracatımız katlanarak arttı. Yapılan yatırımlarla Samsun üreten ve ürettiğini de dış ülkelere pazarlayan bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Üreten Samsun, milli gelire vergileriyle de katkıda bulunuyor. Gerek yeni işletmelerin iş hayatına katılması gerekse mükelleflere sağlanan kolaylıklar sayesinde Samsun’un ödediği vergileri 13 yılda altıya katladığını görmekteyiz" diye konuştu.