Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat 2 yıldır görev yaptığı yönetim kurulu başkanlığından istifa etti.
İstifasını açıklamak üzere Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yaptığı açıklamaya Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat ve Erzincan TSO üyeleri katıldı.
YAKLAŞAN GENEL SEÇİMLERDE AK PARTİDEN ADAY ADAYI OLACAĞIM
Polat istifasını açıklamak üzere yaptığı açıklamada görev süresince Erzincan TSO’yu zirveye taşıdıklarını söyleyerek yaklaşan genel seçimlerde ise Ak Partiden aday adayı olmak istediğini ifade ederek konuşmasında şu görüşlerle devam ettirdi; “Bir taraftan hüzünlüyüm bir taraftan da çok sevinçliyim bugün iki yıldır görev yaptığım Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa ettim. İstifa etmemin sebebi de inşallah önümüzdeki zamanda yapılacak olan genel seçimlerde Ak Partiden aday adayı olacağımın kararını verdim. Allah’ın izniyle bu kararımı gerçekleştirmek için bugünkü görevimden istifamı gerçekleştirdim. Öncelikle görev yaptığım yönetim kurulu ve meclis üyelerine, Ticaret ve Sanayi Odasının çok değerli personellerine çok teşekkür ediyorum ve haklarını helal etmelerini istiyorum.
AŞIĞI OLDUĞUM ERZİNCAN’A HİZMET EDEBİLMEK İÇİN BUGÜNKÜ GÖREVİMDEN İSTİFA ETTİM
2 yıldır Ticaret ve Sanayi Odasını iyisiyle kötüsüyle zirveye taşıdığımıza inanıyorum. Burada tabi ki Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine 2570 tane faal üyemize elimizin dilimizin döndüğünce hizmet ettik. Bu bir kesimde bulunduğumuz hizmetleri Erzincan’ın geneline yaymak bizi yeşerten mayalandıran can Erzincan’a hizmet etmek için böyle bir sürece karar verdik. Tabi sevinçli olduğum taraf Allah herkese 38 yaşında bu görevi nasip etmezdi. İlk seçildiğimizde çok duygulanmıştım, gururlanmıştım. Ama sevincimde bu görevi kendime göre fazlasıyla yerine getirerek Ticaret ve Sanayi Odasının adını iyi yerlere getirerek bugünkü görevimden istifa ettim. Tekrar şunu söyleyeyim ki aşığı olduğum Erzincan’a hizmet edebilmek için böyle bir göreve talip oldum. Allah’tan hayırlısı tek güvendiğimiz Allah’ımız ve Erzincan halkı.” Dedi.