AK Parti Van Milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İstanbul İl Başkanlığına başvuru yapan Vanlı iş adamı 21. Dönem Van Milletvekili Fetullah Gültepe, “Bende varım” diyerek seçim çalışmalarına başladı.
Seçim çalışmalarına hızlı başlayan Gültepe, ilk olarak AK Parti İpekyolu ilçe başkanlığını ziyaret etti. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret kısa bir konuşma yapan Gültepe, “Allah nasip ederse Van için, Van’ı hak ettiği yere taşımak için gelişen Türkiye’nin 2023 yolunda hak ettiği noktaya ulaşması ve ilimizi de 2023’e en iyi şekilde hazırlamak için bende geçmiş dönemde ilimiz için başarılı çalışmalara imza attık. Rabbim nasip ederse devamını getirmek istiyoruz” dedi.
Fetullah Gültepe Kimdir?
1949 Van doğumlu, iş adamı Van’da bir çok şirketin yönetim kurulu başkanlığını sürdürmekte, geçmişte Van Terziler Derneği Başkanlığı görevini üstlendi. Yine geçmiş dönem Esnaf ve Sanatkarlar Derneği 2’nci Başkanlığını üstlendi. Ankara Terziler Konfederasyonu Genel Sekreteri, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. XXI’inci Dönem Van Milletvekilliğini yaptı, evli, 4 çocuk babasıdır.