Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, vatandaşların desteği ile daha güvenli ve huzurlu bir kente sahip olunacağını belirtti.
Yazılı bir basın açıklamasında bulunan Ergüder; “Asayiş ile kamu düzeninin korunması ve daha huzurlu bir Uşak için siz değerli vatandaşlarımızın ihbar, şikayet ve değerlendirmeleri, sizlere daha etkin ve kaliteli bir hizmet sunabilmemiz açısından büyük önem arz etmektedir. 155 Polis İmdat Hattını arayan vatandaşlarımızın bilgileri kesinlikle gizli tutulmaktadır. Vatandaşlarımızın ihbarlarında “kim, ne zaman, nerede, ne maksatla, nasıl, ne yapmıştır ve o anki durumu nedir, suç faili veya failleri kaçmışsa, hangi istikamete, ne ile kaçmışlardır, sorularına cevap verecek şekilde bilgi vermeleri, meydana gelebilecek olumsuzlukları en kısa sürede çözüme ulaştıracaktır.” İfadelerine yer verdi.
Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ayrıca, bir suçun işleneceğinden şüphe ya da şüpheli bir şey duyuyorlarsa veya görüyorlarsa 155 Polis İmdat Hattını arandığında, ekiplerimiz en kısa zamanda vatandaşlarımızın yardımına geleceklerdir diyerek şöyle devam etti; “155 Polis İmdat Hattını arayarak, 0 276 227 23 80 ve 0 505 318 64 00 numaralı telefonları arayarak, cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne 155 yazarak (SMS) yoluyla, internet üzerinden [email protected] adresinden mail yoluyla ulaşabilirler. Bu süreçte vatandaşımızdan alacağımız destek ile daha iyi hizmet sunabilmemiz için şevk ve azmimizi artıracaktır” dedi.