AK Parti Çelikhan Kadın Kolları Başkanlığına yeniden Elif Bulut seçildi.
AK Parti Çelikhan Kadın Kolları Başkanı Elif Bulut’un güven tazelediği kongreye AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Ümmü Gülsüm Öncel ve partililer katıldı.
Kongrenin Divan Başkanı Ayla Pektaş, Başkan Yardımcılığını Kader Boyraz, üyeliğini ise Nejla Akkurt yaptı. Kongrenin açış konuşmasını yapan Ayla Pektaş kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek şunları söyledi:
“2001 yılında partimizin kuruluşunda, Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demişti. Bugün görüyoruz ki, artık gerçekten de hiçbir şey eskisi gibi değil. Ülkemiz bu süre zarfında her alanda büyük mesafeler kat etti. Bu ülkenin kadınları olarak milletimizin geleceği, ülkemizin yarınları bizleri yakından ilgilendirmektedir. Bize düşen görev, devraldığımız bayrağı ileriye taşımak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlara vesile olmasını diler, seçiler kardeşlerimize başarılar diliyorum”
İlçe Başkanlığına seçilen Elif Bulut ise, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını, zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin görevini en iyi bir şekilde yürüteceklerini ifade etti.
Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve AK Parti Çelikhan ilçe Başkanı Mahmut Avcı kongrenin yapıldığı alana giderek yeni yönetime başarılar diledi.