NESLİHAN HANCIOĞLU'NDAN TEPKİ

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nün Atakum sahilindeki 11 bin 700 metrekarelik arazisinin, imar rantı oluşturacak şekilde satılacağını iddia ederek tepki gösterdi.

"BELEDİYELERİN HABERİ BİLE YOK"

Hancıoğlu, “Adı güya ‘Çevre ve Şehircilik’ olan bakanlık, çevreyi de şehirleri de katlediyor. Samsun’un Atakum ilçesinde, Karadeniz’in en güzel sahil şeridinde, devlete ait bir kurumun arazisine adeta çökülüyor, imar sınırının 3 kat olduğu bir yere 7 katlık turizm-ticaret alanı inşaatı yaptırıyor. İktidarın, ‘Çevreyi ve Şehri Talan Etme Bakanlığı’na dönüştürdüğü kurum, kendi çalıyor, kendi oynuyor! Yetkileri gasp edilmiş olan belediyelerin bundan haberi bile yok!" dedi.

"GÜN GELİYOR, DEVRAN DÖNÜYOR"

CHP'li Hancıoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Yetkilerini, halkın malını yağmalamak, şehirleri ve çevreyi talan etmek için kullanan herkes aklını başına alsın: Gün geliyor, devran dönüyor! İşlediğiniz bütün suçların, yargı önünde hesabının sorulacağı günler geliyor!”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.