Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde zorlu kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yoğun kar yağışı nedeniyle oluşabilecek mağduriyetleri en kısa zaman diliminde çözüme kavuşturabilmek amacıyla Pazarlar Belediyesi ekipleri 7-24 saat çalışmalarına devam ediyor.
Pazarlar’da Pazartesi akşamı başlayan yoğun kar yağışı ve tipi şeklinde devam eden etkili kar yağışı sürüyor. Karın yere düştüğü ilk andan itibaren göreve başlayan Pazarlar Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Pazarlar Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri kar yağışının başlaması ile birlikte 1 adet greyder, 2 adet iş makinası, 1 adet yol kontrol aracı ve 20 personel ile birlikte başlayan çalışmalar kapsamında İl bağlantı yolunda 24 saat kar kürüme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor. Aynı zamanda kaldırım temizliğine de başlayan ekipler, gelen şikâyetler doğrultusunda görevliler tarafından aciliyet sırasına göre sıralandırılarak yönlendiriliyor.
İşlerin daha hızlı ve akıcı olarak yapılabilmesi amacıyla 7/24 saat görev yapan Pazarlar Belediyesi Acil Müdahale Ekiplerinin yağış süresince çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.(MB-EFE)