Döşemealtı Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (DÖSİAD) bu haftaki kahvaltısına katılan CHP İl Başkanı Cavit Arı, CHP’nin sermayeye karşı bir parti olmadığını belirterek ülkenin büyümesi ve gelişmesinin yatırımla, gelişmeyle, özellikle ekonomik büyümeyle olacağının bilincinde olduklarını söyledi. İş adamlarına seslenen Arı " İş adamları sadece yatırım ve para kazanmaya dünyasını kurmamalı. Hangi siyasi görüşü taşırsa taşısın hiç önemli değil sizden ricam ekonomik özgürlügünü kazanmış sizlerin mutlaka kendinize yakın olan siyasi partilerde görev alın’ dedi.
İşadamlarından kendi dönemlerinde Tünektepe ve Sarısu arasında projelendirdikleri ve yapımına başlanan 13 trilyon liralık teleferik projesine sahip çıkmalarını isteyen CHP il başkanı Cavit Arı, ‘Antalya’yı görsel anlamda en güzel görecek olan bu proje il özel idaresinden Büyükşehir’e geçmiştir takipçisi olun’ dedi.
TDÖŞEMEALTI ANTALYA’NIN BİR NUMARASI OLACAK
Döşemealtı’nda CHP’li Belediye Başkanı Turgay Genç ile CHP’nin yerel yöneticilik anlayışının en güzel örnekelerini sergilediklerini söyleyen Cavit Arı konuşmasını şöyle sürdürdü;" Ben inanıyorum ki Döşemealtı önümüzdeki süreçte de yine Döşemealtı yine CHP’nin yerel yöneticilik anlayışının en güzel sergilendiği bir bölge olacaktır. DÖSİAD’ın Antalya’mızın parlayan yıldızı olan Döşemealtı’nın parlamasına ciddi katkı koyduğunu çok iyi biliyor ve takip ediyorum. Döşemealtı çok hızlı bir şekilde gelişiyor. Gerek şehirleşme, inşaat, özelikle ticaretin yoğun olduğu bir şekilde burada yoğunlaşması. Organize Sanayi bölgesinin bu bölgede olması. Büyük firmaların bu bölgede yerleşmesi. Son dönemde site olarak inşaatların bu bölgeye kayması Döşemealtı Belediyesini gerek ekonomik, gerekse sosyal ve kültürel anlamda Antalya’mızın bir numara olmasına aday bir bölge. Çünkü diğer ilçelerimizde merkez özellikle şehirleşmesini tamamlamış. Yeni bir şeyler yapma ihtimali biraz daha sıkıntılı. Ama burası her şeye uygun. Ortam uygun. Yerleşim uygun. Tabi buradaki bir şansımız da, daha belediye meclis üyesiyken bölgesine duyarlılığıyla bir çok projeyi birlikte planladığımız değerli arkadaşım Turgay Genç bu gün Döşemealtı Belediye Başkanı oldu. Bu süreçte iyi niyetiyle azmiyle gayretiyle Döşemealtı’nı hakkettiği yere taşıyacak bir belediye başkanıdır. Sizlerin de kendisine sahip çıkmanızı istiyorum’
CHP’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ
CHP İl Başkanı Cavit Arı 2015 yılında yapılacak genel seçimlere de değindi. Daha dinamik daha enerjik daha gençleşmiş örgütlerle 2015 seçimlerine hazırlanacak olan bir CHP olduğunu söyleyen Arı, " Biz önümüzdeki süreçte Antalya başta olmak üzere CHP’ nin birinci parti olabilmesi adına, doğru söylemlerle iktidar partisi yapabilmek adına mücadele vereceğiz. Antalya da CHP’yi birinci parti yaparak en fazla milletvekili çıkabilme mücadelesi vereceğiz. Çünkü ülkemizin şu an içinde bulunduğu durum gerek içeride gerek dışarıda bulunduğu ortam ekonomik, sosyal, kültürel, olayları biliyorsunuz. Ama önümüzdeki dönemlerde CHP iktidarına bu ülkenin ihtiyacı olduğunu ifade etmek istiyorum. Bizde CHP’yi yukarı taşıyabilmek adına önce kendi üzerimize düşen görevleri yapacağız. Önce Antalya’da partimizi birinci parti yapman en fazla milletvekili çıkaran il yönetimi olmak için çabalayacağız. " dedi.
Toplantıda konuşan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise Döşemealtı Sanayici ve iş adamları Derneğine tahsis edilecek yaklaşık 70 bin metrekarelik sosyal tasis alını için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve yerin önümüzdeki günlerde kendilerine teslim edileceğini söyledi.