Bahçeşehir Koleji’nde eğitim almak isteyen öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği “Dünya Okuluna Kabul Sınavı”na Türkiye genelinde 50 bin öğrenci katıldı.
4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinin katılımına açık olan “Dünya Okulu’na Kabul Sınavı” 28. Şubat Pazar günü rekor düzeyde bir katılımla gerçekleşti. Veli ve öğrenciler Türkiye genelinde tüm Bahçeşehir Koleji kampüslerinde aynı anda uygulanan sınava yoğun ilgi gösterdi. Bahçeşehir Koleji Adana’da 3000 öğrenci sınava katılırken diğer kampüslerde yaklaşık 1000 öğrenci Bahçeşehir Koleji öğrencisi olmak için sınav verdi.
Bahçeşehir Koleji Eğitim Departmanı tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Dünya Okuluna Kabul Sınavı’nda başarılı olan öğrencilere Bahçeşehir Koleji’nde burslu eğitim alma imkanı sağlanacak.
2015’TE YENİ KAMPÜSLER GELİYOR
Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde, 25 ilde, 109 okulu, 59 kampüsüyle yaklaşık 22.500 öğrenciye hizmet veriyor. Kaliteli eğitimi Türkiye’nin her köşesine ulaştırma hedefi doğrultusunda yatırımlarına devam eden Bahçeşehir Koleji 2015-2016 öğretim yılında Ordu, Siirt, Burdur, Afyon, Çorlu, Keşan, İzmir Güzelbahçe, Torbalı, Manisa, Akhisar, Ayvalık, İstanbul Kurtköy ve Dragos’ta yeni kampüsler açacak. Yeni açılacak olan Ordu, İstanbul Dragos ve Kurtköy kampüslerinin okula kabul sınavı 7 Mart 2015 tarihinde yapılacak. Lise Okula Kabul Sınavı ise Türkiye genelindeki bütün Bahçeşehir Koleji okullarında 14 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.