Muratbey Uşak Sportif evinde muhteşem seyircisi ile bir büyük takımı daha yenmenin haklı gururunu yaşarken, önemli oyuncusu Fells’in sakatlığına da üzüldü.
Karşılaşma öncesi geçtiğimiz hafta Uşak Üniversitesi’nde yaşanan bayrak krizine karşı maç girişinde tüm seyircilere Türk Bayrağı dağıtıldı. Maç başlamadan önce de Şehit edilen Savcı Kiraz için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Neredeyse her maçını ful dolu tribünlere oynayan ve diğer takımları kıskandıran Uşak taraftarı ellerinde al bayraklarla anlamlı mesaj verdi.
Türkiye Basketbol Ligi’nin 25. Haftasında evinde ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş İntegral Forex’i mağlup eden Muratbey Uşak Sportif’te yüzler gülerken, Fells’in 3.çeyrekte yaşadığı sakatlığı ise moralleri bozdu.
Kulüp Başkanı Arif Akçaya maçın ardından yaptığı açıklamada, muhteşem seyircilerine teşekkür ederken takımı ve teknik heyeti tebrik ederek, “Zor bir sezon geçirmemize rağmen ligde kalma hatta play-off’lara da ortak olma yönünde takımımız önemli bir galibiyet aldı. Tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan bu sevincimize ortak olan Valimize ve Belediye Başkamıza da minnettar olduğumu dile getirmek istiyorum. Bize güvenen tüm Uşaklıların umutlarını boşa çıkarmayacağız” dedi.
Takım Koçu Ozan Bulkaz da, şöyle konuştu; “Konsantre olduğumuz bu önemli Beşiktaş galibiyeti için oyuncularımı ve destek veren taraftarlarımızı kutluyorum. Bugün galip gelmek çok önemliydi. Beşiktaş çok hızlı ve düzen dışı oynayan bir takım. Ama takımım maçı istiyordu ve geriden de çok iyi geldik. Seyirci muhteşemdi. Bu galibiyetle play-off’ u düşünmeye başladık. Son 5 maçı kazanıp play off’u zorlayacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum. Fells’in de beliyle ilgili bir sıkıntı vardı. Şuan hastanede tedavisi devam ediyor. Bir şey söylemek için erken, inşallah biran önce sağlığına kavuşur, hepimiz gerçekten üzgünüz."