İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul birlikte düzenlediği, 12 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu öncesinde 8 kilometrelik halk koşusunun kayıtları başladı.

Vodafone İstanbul Maratonu’nda yer alan ve her yıl Halk Koşusu adı ile 100 binden fazla vatandaşın katıldığı 8 kilometrelik yürüyüş etkinliği bu yıl "Çocuklar İçin Koş" teması ile gerçekleştirilecek.

Halk koşusu tişörtleri Yenikapı Maraton ve Spor Fuarı’nda dağıtılacak

100 binden fazla vatandaşın katılması beklenen Halk Koşusu’nda katılımcılar; 9-11 Kasım tarihleri arasında Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde Türkiye’nin En Spor Fuarı sloganı ile düzenlenecek olan Maratonu ve Spor Fuarı’ndan halk koşusu tişörtlerini alabilecekler.

09.45’te Altunizade’de verilecek startın ardından Vodafone Park’ta sona erecek ve yüz binlerin Boğaz’ın eşsiz manzarasında buluşacağı spor festivali yine renkli görüntülere sahne olacak.

Vodafone 39. İstanbul Maratonu Halk Koşusu’na katılmak isteyen vatandaşlar, meydanlarda kurulan stantlardan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul tesislerinden kayıtlarını yaptırıp göğüs numaralarını alabilecekler.

Vodafone 39. İstanbul Maratonu Halk Koşusu Kayıt Noktaları

- Spor İstanbul Genel Müdürlüğü Önü

- Taksim Meydanı

- Kadıköy Meydanı

- Bakırköy Meydanı

- Spor İstanbul Tesisleri